Når vi planerte gulvet til omrørekanalene, ble også forgangen som ligger i midten av bygget, planert. Når så veggene til omrørekanalene var ferdig støpte, så måtte vi fylle opp rommet som stod mellom kanalene til forgangen. Dette ble ca 250m3, som måtte fylles med stein. Her fikk vi tak i en stor stålplate og la over omrørerkanalen i ene enden av bygget. Så hentet vi 35-40 billass/hengerlass med pukk, som da ble kjørt inn i “forgangen” med minilaster og skuffe. Dette ble gjort mandag til onsdag denne uka. I dag og i morgen er det sluttplanering rundt bygget til grunnmur/såle til elementene og komprimering av singel til pute til muren. Så da er vi klare til å ta imot forskalings-snekkerne fra Odland Forskaling som starter opp etter ferien den 8.august. Da er vi i rute..

Ligger egentlig 2mnd før skjema, da vi skulle startet med betongarbeid ca 8.august.

Vi startet 15.juni….